Καλως ορίσατε!

Bilaros and Defex.Οι απόψεις μας για ό,τι μας ενδιαφέρει!Δηλαδή το gaming...εεε,ναι μόνο αυτό...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

9 Most Wanted

Long time no see, έτσι δεν είναι; Επιστρέψαμε με μία λίστα 9 παιχνιδιών. Φυσικά, δεν είναι όποια και όποια, αλλά τα 9 πιο αναμενόμενα παιχνίδια της περιόδου Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου. Μαζί με κάθε τίτλο, παρέχουμε λίγες πληροφορίες καθώς και το δικό μου, προσωπικό hype-ό-μετρο. Πάμε γρήγορα-γρήγορα στο νούμερο 1!

1)RAGE

O νέος τίτλος της Id Software υπόσχεται κάφρικη FPS δράση σε ένα μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον. Το gameplay ολοκληρώνουν ορισμένα RPG elements καθώς και η δυνατότητα οδήγησης. What Fallout 3 should be like, δηλαδή...

Θα το δούμε: 8/10/11, για PC, Xbox 360 και PS3
To Hype-o-μετρο δείχνει:

2)Batman: Arkham City

Η νέα περιπέτεια του ανθρώπου-νυχτερίδας μας μεταφέρει σε έναν ακόμα μεγαλύτερο free to roam χάρτη. Νέοι αρχι-κακοί, νέες απειλές, νέα gadgets κλπ. Πολλά νέα πράγματα δηλαδή!

Θα το δούμε: 21/10/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:


3)Battlefield 3

Ο βασιλιάς των FPS ήρθε για να μείνει( και αφήστε τα... fanbos να χαίρονται!). Πλήρως καταστρέψιμα πεδία μάχης, καταιγιστικές συγκρούσεις, multiplayer 64 παικτών και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Τα λέμε στις 29 Σεπτεμβρίου για την multiplayer open beta του παιχνιδιού!

Θα το δούμε:28/10/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:

4)Call of Duty: Modern Warfare 3

Η προσωπική money-making machine του κ.Kotick. Εκτός από την καθιερωμένη ολιγόωρη αλλά καταιγιστική singleplayer campaign, στο multiplayer τα πράγματα θα είναι μάλλον πάνω-κάτω τα ίδια. Το Bilaros And Defex blog υιοθετεί την επίσημη "No Sir, Mr. Kotick Sir" τακτική και περιμένουμε το παιχνίδι με τον ίδιο ενθουσιασμό που δείχνουν τα 3χρονα παιδάκια απέναντι στον διαφορικό λογισμό. I'll pass...

Θα το δούμε:8/11/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:

5)The Elder Scrolls V:Skyrim

Στο πέμπτο μέρος της σειράς, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο του Dragonborn, ένας κάτοικος του Skyrim ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως ιδέα πως είναι ο τελευταίος του είδους του και ότι οι μοναδικές δυνάμεις του μπορούν να ανατρέψουν την συντέλεια του κόσμου. Κλασσική ιστορία χωριατόπαιδο-ανακαλύπτει-αρχαίες-μαγικές-σούπερ-ουάου-υπερ-δυνάμεις-και-σώζει-τον-κόσμο. Οι δημιουργοί μας έχουν υποσχεθεί πως τα ατοπήματα του Oblivion θα διορθωθούν, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι.

Θα το δούμε: 11/11/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:

6)Need for Speed:The Run

Στροφή 90 μοιρών παίρνει η ΕΑ και θα προσπαθήσει να ξανα-επαναπροσδιορίσει το είδος(για 54η συνεχή φορά). Οι παράνομοι αγώνες ταχύτητας επιστρέφουν και πάλι, καθώς ο παίκτης προσπαθεί να είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει από την μία άκρη των ΗΠΑ στην άλλη. Πρέπει να δούμε όμως αν τα action στοιχεία(λέγε με quick-time events) θα δώσουν πόντους υπέρ του τίτλου...

Θα το δούμε: 15/11/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:

7)Assassin's Creed:Revelations

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η έκδοση για το PC θα κυκλοφορήσει μαζί με τις κονσόλες, οπότε στα μέσα Νοεμβρίου θα δούμε το τέλος της τριλογίας με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Ezio. Ας ελπίσουμε τα cliffhangers να σταματήσουν εκεί...

Θα το δούμε:16/11/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:


8)L.A. Noire

Τι σκεφτόταν η Rockstar όταν αποφάσισε την κυκλοφορία του τελευταίου της έπους στα PCs; Μήπως -λέω- μήπως έφταιγαν οι μάλλον μέτριες πωλήσεις που έκανε το παίγνιο στις κονσόλες; Μπααααααα... Anyways, δεν περιμένουμε και πολλά νέα πράγματα όσο αφορά το gameplay. Αν δεν έχετε ιδέα τι είναι το L.A. Noire, μπορείτε να διαβάσετε το review του Defex για την PS3 έκδοση.

Θα το δούμε:22/12/11
To Hype-o-μετρο δείχνει:

9) Star Wars: The Old Republic

Last but not least, το πιο πολυδάπανο ακυκλοφόρητο MMO ever βρίσκεται προ των πυλών. Εκατομύρια padawans το περιμένουν πως και πως, ανάμεσά τους και o Defex, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος να εγκαταλήψει τον κοινωνικό του βίο και να κλειστεί στο δωμάτιό του, never to be seen or heard from again... May the Force be with him.

Θα το δούμε: Δεκέμβριο του 2011
To Hype-o-μετρο δείχνει:

4 σχόλια: