Καλως ορίσατε!

Bilaros and Defex.Οι απόψεις μας για ό,τι μας ενδιαφέρει!Δηλαδή το gaming...εεε,ναι μόνο αυτό...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Απόκριες 2012

Πέρσι τον Φεβρουάριο, όταν βασίλευε ο θεσμός των Sunday Updates, έκατσα και έγραψα, μάλλον από απίστευτη βαρεμάρα, ένα χιουμοριστικό αρθάκι με προτάσεις για αποκριάτικες στολές εμπνευσμένες από ήρωες δίαφορων παιχνιδιών, όπως ο Hitman, ο Duke Nukem κ.α. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό(ταπεινότητα πάνω απ'όλα). Το πιο περίεργο όμως είναι ότι το εν λόγω post έχει τα περισσότερα views στο blog. Μα καλά βρε, τόσο πολύ σας άρεσε; Και επειδή, όπως πολύ καλά καταλάβατε, έφτασαν και οι φετινές απόκριες... ωχ, τι θα δουν πάλι τα ματάκια μου...

1)Adam Jensen


Αν έπρεπε να διαλέξω τον πιο αξιομνημόνευτο game hero του περασμένου χρόνου, αυτός θα ήταν ο Adam Jensen. Τούμπανο, πολλά βαρύς που δεν σηκώνει πολλά-πολλά. Α, και είναι cyborg! Τα μηχανικά του πρόσθετα του χαρίζουν εξαιρετικές ικανότητες όπως αορατότητα, υπερδύναμη και φυσικά, ακαταμάχητη γοητεία. Στις κυρίες μπορείτε επίσης να τονίσετε πως έχετε αναβαθμίσεις και σε άλλα, λιγότερο εμφανή όργανά σας... If you know what I mean... το κακό βέβαια είναι πως θα πρέπει τα augmentations σας να δουλεύουν ρολόι, αλλιώς όλοι θα σας θεωρούν "μαϊμού" και η στολή σας δεν θα έχει επιτυχία. Αυτό που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνετε είναι να σκάσετε μύτη στο πάρτυ μπαίνοντας από την ταράτσα, ενεργοποιώντας το Icarus Landing System σας και με την υπόκρουση της παρακάτω μουσικής,

να αρχίσετε να πετάτε σφαλιάρες δεξιά κι αριστερά με τα μηχανικά σας χέρια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

Tι χρειάζεστε: Φουτουριστικά όπλα, PRAXIS kits, μερικά δισεκατομύρια για έρευνα πάνω στην ανθρώπινη αναβάθμιση.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": I never asked for this.

Βαθμός δυσκολίας:4/5

2)Dragoborn


Πιστεύετε πως ανέκαθεν προοριζόσασταν για μεγαλεία; Μήπως έχετε υποψίες ότι είστε απόγονος μίας γενιάς πολεμιστών που άλλαξαν το πρόσωπο του κόσμου; Μάλλον θα πρέπει να ντυθείτε Dragonborn φέτος τις απόκριες. Ξέρω πως πλέον ακόμα και η κουτσή Μαρία ξέρει το Skyrim, κυρίως μέσα από τα υπερτιμημένα arrow to the knee jokes και διατρέχετε τον κίνδυνο να σας περάσουν για κανά nerd και να χάσετε κάθε ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Όταν όμως σας δουν να εξασκείτε τις Thu'um σας, δηλαδή τις φωνές σας και αποδείξετε σε όλους πως μιλάτε την φονική γλώσσα των dovah, τότε θα καταλάβουν οι haters ότι δεν είστε κανά γατάκι, αλλά ο χιλιοτραγουδημένος Dragonborn, όπως ακριβώς προφητεύτηκε από παλιά. Τώρα, θα είστε το επίκεντρο του κόσμου και θα διηγείστε σε όλους τις επικές ιστορίες θάρρους και αυτοθυσίας σας. Αν μάλιστα καταφέρετε και σκοτώσετε έναν δράκο(βάλτε έναν φίλο σας να σας βοηθήσει σε αυτό), τότε η στολή θα έχει αποδειχθεί περίτρανα επιτυχημένη και οι βάρδοι θα τραγουδούν για το Έπος σας!

Τι χρειάζεστε: Να μάθετε τον "Ύμνο εις τον Dragonborn", dragon scale armor και μεγάλο
Speech skill(βοηθά στην αφήγηση των ιστοριών όπως είπα και πιο πάνω).

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": Fus... RO DAH!

Βαθμός δυσκολίας:3/5

2)Creeper

Εντάξει, καταλαβαίνω πως οι Απόκριες δεν αρέσουν σε όλους. Όλα τα μασκαρέματα, όλες οι αηδιές που κυκλοφορούν στον δρόμο, βλάκες ντυμένοι Adam Jensen και Dragonborn, απαπαπαπα, τι πράγματα είναι αυτά; Μήπως όμως οι φίλοι σας, που είναι αθάνατοι λάτρεις των Αποκριών και του χαβαλέ, σας τα έχουν κάνει τριπλάσια σε μέγεθος για πάρτυ-μασκέ και χαζομάρες; Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα και να ντυθείτε ως τον μισητό Creeper από το Minecraft! Πηγαίνετε ντυμένοι στα σπίτια τους και ξεκαθαρίστε τους ότι δεν θέλετε να πάτε πουθενά! Με 100% βεβαιότητα σας εγγυόμαι πως όλοι θα σας αφήσουν ήσυχο και πλέον θα είστε ελεύθεροι από κάθε δέσμευση και υποχρέωση. Αν βέβαια επιμένουν, τότε θα πρέπει να γεμίσετε την στολή με ΤΝΤ για να τους δείξετε ότι σοβαρολογείτε! Προσοχή! Η στολή είναι επίσης χρήσιμη και τα Χριστούγεννα για τον διωγμό των ενοχλητικών παιδιών που λένε τα κάλαντα!

Τι χρειάζεστε: Μονάχα την εικονιζόμενη στολή και μερικές ράβδους ΤΝΤ.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσ...........ΜΠΑΜ!

Βαθμός δυσκολίας:1/5

4) Αlma


Αυτή η πρόταση απευθείνεται στις αναγνώστριες όλων των ηλικιών, αλλά μπορεί να αποδειχθεί κομματάκι δύσκολη. Για να θεωρείστε τρομακτική, θα πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω από το να ξεπηδήσετε από μια γωνία ουρλιάζοντας. Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μάθετε πως να διαχειρίζεστε τις ψυχικές σας δυνάμεις, πως να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα και να οδηγήσετε τους άλλους στα πρόθυρα της παραφροσύνης. Αν σας καλέσουν σε ένα πάρτυ, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας για να σβήσετε το φως και να εξαπολύσετε τις δαιμονικές σας δυνάμεις! Αν πάλι, βρείτε κάποιον μοναχικό παρευρισκόμενο, τόσο πιο εύκολο για εσάς να τον "σπάσετε" και να κάνετε τους υπόλοιπους να τρέμουν...

Τι χρειάζεστε:
Κόκκινο φόρεμα, μακριά, μαύρα μαλλιά και απίστευτες ψυχικές δυνάμεις.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε"
:.........(Αθώο παιδικό γέλιο ηχεί στους σκοτεινούς διαδρόμους).........

Βαθμός δυσκολίας
:4/5

5)Scout

Πέρσι είχαμε τον σύντροφο Heavy. Φέτος έχουμε άλλον έναν απίθανο χαρακτήρα από το roster του εξαιρετικού on-line FPS της Valve. Ο scout είναι μικρόσωμος, γρήγορος και πολύ ενεργητικός. Συνήθως σπάει τα νεύρα της ομάδας του με την αλαζονική και κουραστική προσωπικότητά του, αλλά την ώρα της μάχης γίνεται ένας πολύ αξιόμαχος αντίπαλος και πονοκέφαλος για τους πάντες, ειδικά για τους snipers, τους οποίους χλευάζει με κάθε ευκαιρία. Αν πιστεύετε πως μπορείτε να επιστρατεύσετε την υπερκινητικότητά σας σε κάτι αποδοτικό, τότε σας συνιστώ να πάτε ντυμένοι Scout! Go Bonk some heads!

Τι χρειάζεστε: Ταχύτητα, scattergun, earpiece, τουλάχιστον ένα τενεκεδάκι Bonk!Atomic Punch.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": You'll never hit me! You'll never hit my tiny head!

Βαθμός δυσκολίας:2/5

6)Random Marine #137

Καλά, μιλάμε, είμαι πολύ αναίσθητος. Κάθεστε τόση ώρα και διαβάζετε τις διάφορες προτάσεις για αποκριάτικη ένδυση και κάθεστε απορημένος και αναρωτιέστε "Πως θα ντυθώ τάδε, αφού δεν μπορώ/δεν έχω λεφτά/ το πάρτυ είναι σε 1 ώρα και δεν έχω χρόνο να το φτιάξω". Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην θέλετε να τραβήξετε ΟΛΑ τα βλέμματα πάνω σας, δεν είστε attention whores ρε σεις! Τι μπορείτε λοιπόν να ντυθείτε για να θεωρήστε αστείοι για τις απόκριες, αλλά να μην το παρακάνετε; Απλό. Σκεφτείτε ποιός έχει περάσει μπροστά από το monitor σας ένα κάρο φορές και δεν τον πήρατε ποτέ χαμπάρι. Μα, αυτός είναι ο τυχαίος Marine σε κάποιο στρατιωτικό παιχνίδι! Είτε παίζετε FPS είτε strategy, o random marine θα είναι πάντα εκεί, θα τσιρίζει σαν μικρό κοριτσάκι κάθε φορά που βλέπει αντίπαλο και θα περιμένει εσάς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Είναι αυτός που ποτέ δεν κάνει τίποτα για την κατάσταση, σκεπτόμενος "καλή είναι η τρύπα που χώθηκα, άσε τους άλλους μαλ**** να ψοφήσουν", και όταν η παράταξή του νικάει(χάρη σε εσάς, φυσικά) πετάει κλισέ ατάκες όπως "Take that mother*****" ή "They didn't know what hit 'em" κ.ο.κ. Είναι ακόμα κι αυτός που έλαβε μία εντολή από το επιτελείο, όπως π.χ. η ανατίναξη μερικών αντιεροπορικών όπλων και ο κρετίνος την μεταβίβασε σε εσάς, γιατί πολύ απλά μοιάζετε με καταφερτζή! Ορίστε λοιπόν, μία κοινότυπη στολή για έναν κοινότυπο και άκρως συνηθισμένο χαρακτήρα.

Τι χρειάζεστε: Στρατιωτική ανάρτηση, το όπλο τις επιλογής σας.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": Papa Zulu Gator, mission accomplished!

Βαθμός δυσκολίας:1/5

7)Space Marine

Πάμε από τον ρεζίλη τον μίζερο τον άχρηστο τον marine στον υπέρτατο Marine που θα υπάρξει ποτέ! Φυσικά, μιλάω για τους Spacemarines! Οι Spacemarines είναι οι επίλεκτοι στρατιώτες του Αυτοκράτορα, οι καλύτεροι των καλύτερων, υπεύθυνοι για την προστασία των συνόρων της απέραντης Αυτοκρατορίας. Οι Spacemarines, με το που καταταγούν, αναβαθμίζονται γενετικά για να είναι ακόμα πιο φονικοί και εκπαιδεύουν αδιάκοπα σώμα, νου και πνεύμα για να είναι ανθεκτικοί στις επιρροές των εχθρών τους. Η ολοκληρωτική τους υποταγή στον Αυτοκράτορα είναι η δύναμη που τους κινεί, τους οργανώνει και δίνει στο έργο τους νόημα. Φυσικά, επειδή η αποστολή τους είναι τόσο επικίνδυνη, έχουν τον καλύτερο εξοπλισμό σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία και σχεδόν άπειρους πόρους για να φέρουν εις πέρας κάθε εγχείρημα. Περιττό να πω πως αν ντυθείτε spacemarine φέτος θα είστε θεόρατος και επιβλητικός! Γι'αυτό και η εν λόγω στολή είναι από τις καλύτερες, μόνο αν κάποιος είναι διατεθιμένος να πειθαρχηθεί όπως ένας αληθινός spacemarine. Αν μάλιστα καταφέρετε και φέρετε και τους φίλους σας ντυμένους το ίδιο, το αποτέλεσμα θα είναι επικό!

Τι χρειάζεστε: Bolter, chainsword, προαιρετικό dreadnought.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": Spacemarines, DEPLOY!

Βαθμός δυσκολίας:
6/5!!!

8)Solid Snake

Τελευταίος και καλύτερος, έρχεται ο υπέρτατος video game character, Solid Snake. Ο γενετικά τροποποιημένος πράκτορας της FOXHOUND συνδυάζει όλα τα συστατικά που αγαπάμε σε άλλους ήρωες και μας δίνει ένα κατάσκοπο που όμοιος του δεν υπάρχει. Σίγουρα, τελευταία που τον είδαμε υπέφερε από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσής του, αποτέλεσμα της γενετικής του τροποποίησης, αλλά ο Snake δεν πτοείται και δεν το έχει σε τίποτα να τα βάλει με 100 Metal Gears. Αυτή την ποιότητα πρέπει να δείχνει και ο επίδοξος Snake-wannabe αν δεν θέλει να γίνει γελοίος. Και το κυριότερο όλων, ακόμα και αν κερδίσετε τον θαυμασμό όλων, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκρασία σας, καθώς το μεγαλύτερο προτέρημα του Snake είναι η ταπεινότητά του. Πιστεύει πως το να σώζει τον κόσμο είναι ο υπέρτατος στόχος του και δεν δείχνει τον παραμικρό θαυμασμό στην όποια επιτυχία του. Υπό την μελωδία λοιπόν της παρακάτω μουσικής(βάλτε το στο 2:56)
,
ορθώνετε ανάστημα, βαράτε προσοχή και χαιρετάτε τον υπέρτατο Big Boss. I salute you...

Τι χρειάζεστε: Bandana, cigars και ανθυγιεινά αποθέματα ταπεινοφροσύνης.

Ατάκες που πρέπει να "πετάξετε": I'm no hero... Never was... never will be...

Βαθμός δυσκολίας:2/5

Αυτές λοιπόν ήταν οι προτάσεις μου για τις φετινές Απόκριες. Το αν θα τις ακολουθήσετε κατά γράμμα μου φαίνεται μάλλον απίθανο. Δώστε το όμως μια ευκαιρία...

1 σχόλιο: